Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برگ‌ریزان پاییزی با همه رنگ های متنوع خیلی می‌تواند در روحیه انسان امروزی که مدام درگیر ماشین و زندگی پر زرق و برق شهری است، تاثیر بگذارد حال که شاید نتوان زیاد دور هم جمع شد و به جا‌های شلوغ و پر تردد رفت، در پاییز امسال خیلی از روستا‌های اطراف تهران را می‌توانید برای پاییزگردی انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روستا‌ها مکان خوب و خوش آب و هوا برای رهایی از خستگی جسمی و روحی انسان است. در این گزارش چند روستای برگ ریزان پاییزی را از نزدیک‌ترین مکان تهران تا اطراف تهران معرفی می‌کنیم:

۱-پارک جنگلی سرخه حصار

این پارک جنگلی در شرق تهران یکی از شکارگاه‌های قدیمی بوده است، اما اکنون به پارک تبدیل شده و تنوع گونه‌های گیاهی زیادی دارد و گردشگران زیادی را آخر‌های هفته یا برای کوهنوردی سمت خود می‌کشاند. حتی این پارک مراکز دوچرخه سواری و پینت بال نیز داراست که شاید کمتر کسی از آن اطلاع داشته باشد و برگ ریزان پاییزی زیبایی هم دارد.

۲-پارک جنگلی لویزان

سیزده کیلومتری تهران دارای یک پارک جنگلی با درخت‌های بلند کاج است که در فصل پاییز دیدنی می‌شود و یکی از بزرگترین پارک‌های تهران است. این پارک دارای هتل، سفره خانه و امکانات تفریحی زیادی است.

۳-روستای وردیج و واریش

یکی از روستا‌های جذاب اطراف تهران وردیج و واریش است که در انتهای اتوبان همت، در یک مسیر کوهستانی قرار دارد، جاده این روستا بسیار دیدنی و دارای مجسمه‌های جالب است که به اشکال جاذبی درآمده است.

۴-چشمه اعلاء دماوند

شهرستان دماوند نیز در ایام پاییز دیدنی می‌شود، چشمه اعلا دماوند یکی از این مکان‌ها است که دارای رختان سر به فلک کشیده با برگ‌های زرد و نارنجی است. چشمه اعلاء در ۴۵ کیلومتری تهران و ۴ کیلومتری دماوند قرار دارد و گردشگران زیادی را جذب خود کرده است.

۵-دشت لار

یکی دیگر از مراکز گردشگری اطراف تهران و زیبا در ایام پاییز دشت لار یا پارک ملی لار است که در لواسان قرار دارد. این روستا از سمت شرق به روستای گرمابدرو خاتون بارگاه و از سمت غرب به پلور در جاده هراز می‌رسد. دشت لار همیشه به داشتن گل‌های زرد و شقاق و چشمه‌های جوشان معروف بوده و به روستای لار لقب بهشت کوچک داده اند.

۶-روستای برگ جهان

برگ جهان یکی از روستا‌های اطراف تهران در دامنه‌های جنوبی البرز است که دارای هوای معتدل، اما رو به سرد در پاییز است، زیبایی این روستا در پاییز با برگ‌های رنگ به رنگ هر بیننده‌ای را جذب خود می‌کند. گردشگران با عبور از فضای جنگی در این روستا به آبشار برگ جهان می‌رسند. علاوه بر این روستا دارای جاذبه‌های دیگر مثل قلعه دختر، غار خمیره نیز هست و باغ‌ها و درختان زیاد در هم تنیده نیز فضای خوبی برای عکاسی فراهم می‌کند.

۷-روستای ایگل

ایگل در ۲۵ کیلومتری شمال شرق تهران در مسیر لواسان به فشم است. برای رسیدن به این روستا باید از رودخانه عبور کرد تا شاهد آبشار، دشت و کوهستان بود و برگریزان پاییزی را دید.

۸-روستای سنگان

روستای سنگان دارای آبشار و مسیر زیبای روستایی است که در منطقه کن شمال غرب تهران است. این روستا دارای قبوری ۵۰۰ ساله است که آنجا کشف شده و آبشار ۳۰ متری و باغ‌های میوه که در فصل پاییز دیدنی شده است. سنگان برای عکاسی در فصل پاییز از رودخانه گرفته تا آبشار و برگریزان مناسب است.

۹- روستای زرین دشت

زرین دشت در ۴۰ کیلومتری فیروزکوه است و دارای حبله رود، چشمه آب معدنی و باغ‌های پرمیوه است که قدم زدن در باغ‌های آن بسیار لذت بخش است.

۱۰-روستای آبنیک

این روستا در اطراف شهرستان شمیرانات است که برگریزان زرد زیبا با آبشار یخی دارد.

۱۱- روستای خور

روستای خور در دامنه غربی قلعه گندم چال با قدمت ۲ هزار ساله است که دارای دره‌های سرسبز و طبیعت زیبا و فراموش نشدنی است.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پاییزگردی پاییز تهران گردی اطراف تهران پارک جنگلی روستا ها باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • قابی زیبا از طبیعت روستای تانی محله + فیلم
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد